Gel Mandian Bidara

RM25.00 (SM) RM28.00 (SS)

Inilah rahsia Dato’ Aliff Syukri sentiasa segar dan penuh dengan tenaga positif –  Gel Mandian Bidara keluaran AS Legacy!

Gel Mandian Bidara ini menggunakan bahan bahan dari alam semulajadi.

Banyak khasiatnya untuk badan. Selain daripada membersihkan badan, rahsia yang terdapat pada daun bidara dipercayai mampu menghalang gangguan jin dan makhluk halus.

Antara khasiat yang terdapat dari bahan Gel Mandian Bidara:

Daun Bidara

Pohon bidara ada disebut di dalam Al-Quran , Surah Al Waqiah: ayat 27-28 dan dalam Hadis juga disebutkan kegunaan daun bidara ini sebagai mandian untuk membersihkan diri (rujukan). Para pengamal Ruqyah juga percaya khasiat daun bidara ini mampu menghalang daripada gangguan jin dan sihir. Secara umum daun bidara adalah sangat berkhasiat dalam pembersihan diri daripada kotoran hadas dan juga mempunyai khasiat spiritual sebagai penjagaan daripada gangguan.

Garam Bukit

Garam bukit adalah garam semulajadi yang digali dari kawasan pergunungan. Ia adalah anugerah Tuhan kepada manusia dan haiwan untuk mengambil manfaat daripadanya. Garam bukit dipercayai mampu memberi aura positif pada persekitaran, ia menjadikan suasana terasa tenang dan lapang. Ia juga melenyapkan sifat sifat negatif, pengaruh jahat, mengimbangi emosi dan pemikiran serta membuatkan si pemakai lebih berkeyakinan dan lebih berpengaruh.

Limau Purut

Kelebihan yang paling nyata pada limau purut adalah ia mempunyai bau harum yang kuat dan menyegarkan. Rasanya yang masam membuatkan ia bersifat sedikit asid. Sangat berkhasiat untuk bantu atasi masalah kulit kering dan kulit gatal. Limau purut mampu menanggalkan kesan kotoran yang degil pada permukaan kulit disamping menghasilkan bau harum yang kuat untuk mengatasai masalah bau badan. Limau purut adalah salah satu sumber pewangi semulajadi tanpa kesan sampingan kepada pengguna.

Pastikan anda membeli dari Team AS Legacy yang sah sahaja. Product AS Legacy tidak terdapat di toko-toko jamu, kedai runcit dan kedai ubat secara fizikalnya. Jika terdapat kesan dari produk yang anda beli di luar, pihak AS Legacy tidak akan bertanggungjawab.

Berminat, boleh klik bawah:

TEMPAHAN

Pembelian Secara Online


admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *